OISHII SUSHI GRILL & MORE

OISHII SUSHI GRILL & MORE Sushi, Grill & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 688 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Oishii Sushi Grill & More. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 0:27 Levering mooi op tijd. Heel mooie presentatie en lekker.
22 mei 2022 om 6:11 Zeer stipte levering, zelfs iets vroeger dan gepland en dat op een zaterdag... bij andere sushi takeaway in Hasselt kan je dan vaak tot anderhalf uur extra wachten, dus waren allemaal heel blij. Ook heerlijke sushi, iets meer en specialer
14 mei 2022 om 19:54 Levering was heel goed. Vriendelijk en gaf zelfs een seintje 5 min. vooraf. Sushi ook heel lekker. Wij bestellen zeker nog eens!
13 mei 2022 om 20:02 Misschien kunnen ze beter maximum in een straal van 20 km leveren. Verder dan dat lijkt me niet praktisch.
10 mei 2022 om 9:28 Lekkerste sushi in Hasselt! Steken echt moeite in hun gerechten (zeer mooi afgewerkt, en dat voor delivery..), dit merk je meteen aangezien elk stukje een smaakbom is! Best Friends Roll is een aanrader!
8 mei 2022 om 19:43 Eten was heerlijk! Alles nog goed warm ondanks de lange afstand voor bezorging.
7 mei 2022 om 20:47 Zeer vriendelijke bezorging!
3 mei 2022 om 15:43 Zeer lekker. Vriendelijk.
1 mei 2022 om 20:03 Eten 1u te laat, terwijl het ruim op tijd besteld was. Zondag of niet, de richttijd is toch wat bij de haren gegrepen. De bestelling zelfs niet volledig en de tempura/dragoneyes waren duidelijk veel te lang onderweg geweest. Teleurstellend!
30 apr 2022 om 18:46 Via de website kon je de status van de bestelling mee volgen. Dit is zeer fijn. Jammer genoeg is dat ook misleidend want we hebben nog 40 minuten moeten wachten vanaf het moment ‘bestelling is onderweg’ totdat het effectief geleverd werd.
22 apr 2022 om 19:52 We hadden ons zeer verheugd om sushi te eten. De sushi rijst was smakeloos. Ondanks het feit dat we starters + sushiboot hadden besteld zijn we met honger geëindigd. Een zeer zware teleurstelling. NiET gesmaakt en NIIET voor herhaling vatbaar!