OISHII

OISHII Sushi, Grill & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen
21 mrt 2019 om 21:28 Lekker.
11 mrt 2019 om 7:21 Van soep tot de eend, alles was zo goed als koud
3 mrt 2019 om 20:55 De sushi boot 25€, was ondermaats, 4 keer dezelfde rollen en nog eens 4 dezelfde. De rest 16 keer dezelfde saai maki rol met zalm. Nooit bestel ik hier nog, was zn geld niet waard.
27 feb 2019 om 19:49 Heeeeeeeel erg lange wachttijd. Wel lekkere sushi!
18 feb 2019 om 13:33 Eten was lekker. Normaal krijgen we altijd nog een soort van voorgerecht maar dit was deze keer niet het geval… Lang heeeeeeeel lang moeten wachten
16 feb 2019 om 11:39 Super, zoals altijd :-)! Meer soyasaus zou leuk zijn ;-)...
8 feb 2019 om 8:07 De 1ste keer dat we bestelde hadden ze gebeld dat ze 20' later zouden zijn. Geen probleem. Maar deze keer waren ze 40' te laat en hebben we zelf moeten bellen. We hadden thans 2 uur op voorhand besteld. En de warme gerechten waren ondertussen koud.
3 feb 2019 om 20:08 We hadden om 18u gevraagd om te leveren; er werd ons gebeld om te zeggen dat er problemen waren en dat men een half uur later ging komen. Dat was geen probleem voor ons. Men is toen gekomen (heel vriendelijke men.) & het eten was heel lekker. Bedan
26 jan 2019 om 21:44 De avocado, zowel onder de tartaar van ‘spicy’ tonijn en in de sushi was allemaal bruin/zwart. De tonijn was helemaal niet spicy en de sushi bevatte surimi in plaats van paling (zoals in de omschrijving van de volcano roll geschreven staat)... Nooit meer!
26 jan 2019 om 21:03 Lekker en mooi gepresenteerd.
14 jan 2019 om 12:28 Na een eerste bestelling, die lekker en mooi verzorgd was, viel de tweede bestelling erg tegen: de sushi zag er onverzorgd uit (uit elkaar gevallen) en de aantallen klopten niet. Na telefonisch contact werd de klacht jammer genoeg vlot afgewezen.